Llops

Als scouts la secció més jove són els llops. Amb edats compreses entre 7 i 11 anys. Aquesta secció està basada en el "El llibre de la selva", de l'escriptor Rudyard Kipling, on els xiquets i xiquetes es posen en la pell d'un llop per formar una manada.

Per a que aquesta funcione, el llop obeeix i escolta al vell i fa tot el possible per ser atent, alegre i amic de tots (Llei de l'estol). Pel que fa als scouters, aquests s'associen amb els altres personatges (Akela, Baloo, Bagheera...) i s'encarreguen de transmetre uns valors basats en les màximes de Baloo:
-
El llop pensa primer en els altres.

-El llop és alegre, net i ordenat.

-El llop té els ulls i els oïts ben oberts.

-El llop diu sempre la veritat.


D'altra banda, els llops realitzen projectes anomenats caceres, on, per poder realitzar-les s'organitzen per seixenes, identificades amb un color.

Els llops porten una camisa de color groc i la panyoleta del grup.

A més realitzen la promesa, un compromís on els xiquets i xiquetes afirmen complir la Llei de l'estol i les màximes de Baloo, on , des d'aquest moment saludaran amb els dits índex i el del mig estirats, simulant les orelles dels llops.


A l'Agrupament Escolta Cohinoor, els llops són molt importants, perquè no sols són el futur més proper, sinò també el present, i volem que vinguen a fer nous amics, divertir-se a la natura i aprendre valors tan importants com els que transmitim.